Actueel bij ECOOM

call for papers ECOOM colloquim

Op donderdag 28 en vrijdag 29 november 2019 organiseert ECOOM-Brussel een colloquium over de maatschappelijke impact van wetenschappelijk onderzoek aan de Vrije Universiteit Brussel (VUB).

Onderzoekers en beleidsmakers worden hierbij uitgenodigd om dit tweedaagse evenement bij te wonen en deel te nemen aan debatten over de definitie en conceptualisering van 'maatschappelijke impact', kennis te maken met methodes om deze impact te meten en de rol van maatschappelijke impact in hedendaags wetenschapsbeleid te verkennen.

Om deel uit te maken van het programma van het wetenschappelijke luik van het colloquium op donderdag 28 november dienen geïnteresseerden ten laatste op 01 september 2019 een abstract (± 300 woorden) te verzenden naar hoofdorganisator Dr. Nicola Francesco Dotti (Nicola.Dotti@vub.be).

 

Klik hier voor meer informatie

3% nota 2019 beschikbaar

U kan de nieuwe 3% nota hier downloaden.

Op deze pagina kan u meer info terugvinden over de 3% nota en voorgaande versies raadplegen.

Download 3% nota

Innovatievragenlijst 2019

De Innovatievragenlijst van de Vlaamse overheid bevraagt of een onderneming nieuwe producten of diensten heeft verkocht, veranderingen heeft doorgevoerd in haar interne werking of processen, of investeringen voor die veranderingen heeft gedaan.

Indien u de Innovatievragenlijst 2019 ontvangen heeft, kan u deze online vervolledigen via onderstaande link door in te loggen met het u toegestuurde gebruikersnummer en wachtwoord.

http://www.ecoom.be/inno2019